Alpinestars Tech-Air® 5 gaisa spilvenu sistēma - Grey-Black

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Krāsa
Grey-Black
Reflective features
No
Ventilation
Yes
Detachable layer
no
Protectors
yes
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
no

Apsauginė liemenė Alpinestars Tech-Air® 5 Airbag System - Pilka, juoda

1322891
681.00
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 20.87€
Izmērs
  • M
  • 3XL
  • S
  • 4XL
  • XXL
  • XS

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (1 )
Piegādes nosacījumi:
NEMOKAMAI Piegādāsim cauri 2-4 d.d. DPD (0,00 €)

Apraksts

The Airbag Vest Alpinestars Tech-Air®5 gaisa spilvenu sistēma ir jaunākais papildinājums Alpinestars Tech-Air® ģimenei, kurā ietilpst Tech-Air® Race un Tech-Air® Street sistēmas. Alpinestars turpina ieņemt vadošo pozīciju aktīvo gaisa spilvenu tehnoloģiju jomā braucējiem un viņu pasažieriem, un Tech-Air® 5 ir spēcīgs apliecinājums Alpinestars apņēmībai padarīt šo tehnoloģiju brīvāk pieejamu kā labāko iespējamo "aktīvās" gaisa spilvenu aizsardzības izvēli tirgū.

Tech-Air® 5 ir plāna, pašpietiekama valkājama drošības spilvena veste, ko var valkāt zem jebkuras piemērotas tekstiljakas vai Tech-Air® saderīgas jakas, vai jebkuras ādas jakas ar 4 cm brīvu vietu ap braucēja krūšu apkārtmēru. Tech-Air® 5 piedāvā nepārspējamu ķermeņa augšdaļas aizsardzību, nodrošinot motociklistu drošību, unikāli nosedzot motociklista plecus, krūtis, ribas un visu muguru. Braucēja plecu aizsardzība ir ļoti svarīga trieciena laikā uz ceļa, un Tech-Air® unikāli aizsargā braucēja plecus, efektīvi un lietderīgi samazinot risku, ka motociklists var gūt plecu un atslēgas kaula traumas. Alpinestars Tech-Air® 5 nodrošina visplašāko aizsardzību no visiem šobrīd pieejamajiem drošības spilveniem.

Mūsdienīgā, valkājamā Tech-Air® 5 veste ir aprīkota ar aktīvu elektronisko sistēmu, kurā ir seši integrēti sensori (3 žiroskopi un 3 akselerometri) un sadursmes algoritms, kas izmanto mākslīgo intelektu, lai precīzi uzraudzītu, kad sadursmes gadījumā izspiest drošības spilvenu. Izstrādāts vairāku gadu pētījumu rezultātā, kuros piedalījušies vairāk nekā 50 % pasaules labāko MotoGP braucēju un Alpinestars klientu, analizēti braukšanas dati, kas iegūti, nobraucot miljoniem kilometru un piedzīvojot tūkstošiem sadursmju, lai pastāvīgi uzlabotu inteliģento sadursmes noteikšanas algoritmu. Identificējot sadursmes situāciju, tiek izvērsts aizsargājošais gaisa spilvens, nodrošinot braucējam nepārspējamu aizsardzību ar maksimālo piepūšanas laiku no 20 līdz 40 ms atkarībā no gaisa spilvena izmēra. Trieciena absorbcijas rezultātā, kamēr ir uzvilkts gaisa spilvens, trieciena spēks samazinās līdz pat 95 %, salīdzinot ar pasīvo aizsargu. Tech-Air® 5 gaisa spilvenu sistēma nodrošina tādu pašu aizsardzību kā 18 CE 1. līmeņa muguras aizsargi (pārbaudījusi SGS, oficiāla CE sertifikācijas kompānija, kas nodrošina neatkarīgu produktu atbilstības testēšanu atbilstoši Eiropas Individuālās aizsardzības noteikumiem).

Sistēma ir arī ļoti viegli lietojama - vienkārši aiztaisiet vestes rāvējslēdzēju, aizveriet magnētisko atloku un esat gatavs braukt. Gaismas diodes displejs norāda drošības spilvena darbības stāvokli, un integrētā, sertificētā litija jonu akumulatora darbības laiks ir 30 stundas braukšanas laika. Sistēma ir aprīkota ar magnētisko mikro USB lādētāju, kas ļauj ātri, viegli un ērti uzlādēt.

Sistēmai Tech-Air® 5 ir Bluetooth savienojums un tai pievienota Tech-Air® lietotne (Android / iOS), kas izmanto braucēja tālruni, lai parādītu sistēmas darbības stāvokli, akumulatora stāvokli un detalizētu braukšanas analīzi; sistēmas programmaparatūru var arī atjaunināt tieši caur lietotni.


Par Alpinestars

panda hq_2.png

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.