Winmau Catchring Red Print

GARANTIJA

  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija
  • 30 dienu atgriešana
  • Produktam 24 mēnešu garantija
  • Bezmaksas konsultācija

Winmau Catchring Red Print

176699
62.99
AR PVN
Ikmēneša maksājums no 5.35€

Krājumu daudzums:
Available in Supplier store (5+ )
Piegādes nosacījumi:
Piegādāsim cauri 4-8 d.d. DPD (4,90 €)

Par Winmau

Black-Diamond-Dart-Range-Top-Banner.jpg

 

Winmau Group ir pasaulē lielākais augstākās kvalitātes šķēpmetēju un volframa šautriņu ražotājs

.

Viņmau jau vairāk nekā 70 gadus ir apsēsts ar izcilību šautriņu jomā, izmantojot nepārspējamas inovācijas.

Mēs lepojamies, ka kalpojam miljoniem spēlētāju un daudzām pasaules federācijām, lai veicinātu sporta veida attīstību. Visi mūsu čempionāta šautriņu dēļi atbilst Pasaules šautriņu federācijas specifikācijām.

Globāls uzņēmums

Winmau ir patiesi globāls uzņēmums, un mēs eksportējam uz vairāk nekā 70 pasaules valstīm. Winmau pastāv jau vairāk nekā 70 gadus, un mēs esam viens no aktīvākajiem šautriņu ražošanas uzņēmumiem produktu inovāciju un mārketinga ziņā.

Mēs esam pasaulē lielākais Premium sariņu šautriņu un militārās klases volframa šautriņu ražotājs. Ar rokām veidota kvalitāte, izcils dizains, izcila veiktspēja, un tas viss tiek ražots mūsu pašu īpaši uzbūvētajā rūpnīcā.

Izvēles zīmols

Winmau ir zīmols, ko izvēlas vadošās šautriņu organizācijas visā pasaulē, tostarp Apvienotajā Karalistē, Dienvidāfrikā, Beļģijā, Austrālijā, Šveicē, Norvēģijā, Itālijā, Turcijā un Filipīnās. Winmau veic lielus ieguldījumus, lai popularizētu šo spēli no zemākā līdz profesionālajam līmenim.

Mēs sponsorējam pasaules čempionus Denisu Priestliju, Endiju Fordhemu, Tedu Henkiju, Marku Vebsteru, Stīvu Bītonu, Skotu Vaitsu, Skotu Mičellu un Trinu Gulliveru, kā arī PDC zvaigznes, piemēram, Saimonu Vitloku, Derilu Gurniju, Mervinu Kingu un daudzus starptautiskos spēlētājus.

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.

Sīkdatņu politiku. Mēs izmantojam sīkdatnes šajā tīmekļa vietnē, lai nodrošinātu pareizu tīmekļa vietnes darbību, varētu sniegt powersport.lv pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku, personalizētu Jūsu pārlūkošanas pieredzi un sniegtu Jums aktuālus mārketinga piedāvājumus. Mērķētās (komerciālās) sīkdatnes netiks iestatītas, ja Jūs tam nepiekritīsiet. Atļaujot visus sīkfailus, Jūs ļaujat mums nodrošināt vislabāko pārlūkošanas un iepirkšanās pieredzi. Plašāku informāciju skatiet sīkfailu politikā