Sporta segumi

Sporta segumi Sporta segumi

Ārpustelpu sporta segumi ir ideāli piemēroti stadioniem, skolu sporta laukumiem, sporta zālēm, bērnu rotaļu laukumiem un atpūtas zonām pilsētās un parkos. Tos var izmantot arī privātmāju terasēs, balkonos, verandās un garāžās. Šie sporta segumi ir ļoti droši, elastīgi, neslīdoši, triecienu amortizējoši un triecienizturīgi.

Iekštelpu, fitnesa, krosfita un trenažieru zāļu segumi ir nodilumizturīgi, elastīgi, triecienu amortizējoši, ļoti stingri, un tiem nav nepieciešama apkope. Šos segumus ieteicams uzstādīt arī basketbola, handbola, tenisa, badmintona, volejbola un citu sporta veidu laukumos. 

Sporta segumi Sporta segumi

Tenisa korti kļūst arvien populārāki visā pasaulē. Tie tiek ierīkoti ne tikai sporta kompleksos, bet arī tūrisma un atpūtas centros. Tenisa kortiem mēs piedāvājam mākslīgā zāliena, plastmasas un gumijas segumus. Segumi to lielisko īpašību dēļ ir piemēroti visiem laika apstākļiem, tādēļ var tikt uzstādīti gan iekštelpās, gan ārtelpās.

Mēs piedāvājam kvalitatīvu un izturīgu sporta segumu trenažieru zālēm. Jūs varat izvēlēties gumijas flīžu segumu, kurš ir viegli uzstādāms un demontējams, vai arī līmējamo gumijas segumu. Gumijas flīžu un līmējamie segumi ir pieejami dažādos biezumos.
Sporta segumi Sporta segumi
Mēs piedāvājam augstākās kvalitātes skriešanas celiņu segumus, kurus var uzstādīt profesionālos vai skolu stadionos vai citu sporta veidu laukumos. Skriešanas celiņu segums ir ļoti izturīgs. Mūsu piedāvājuma klāstā ir arī daudzfunkciju sporta laukumu segumi, kurus var ieklāt daudzos sporta laukumos, jo īpaši tajos, kur notiek spēles ar bumbu.  Brīvdabas trenažieru laukumi arvien biežāk tiek ierīkoti lielākajās pilsētās visā pasaulē. Tiem ir nepieciešams segums, kas ir drošs un izturīgs. Populārākais ir gumijas flīžu segums, kas ir neslīdošs, viegli uzstādāms un izturīgs pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem.
Sporta segumi Sporta segumi
Ja vēlaties stadionā vai tenisa kortā ieklāt segumu, kurš izskatīsies pievilcīgs un kuru nevajadzēs bieži kopt, tad mākslīgā zāliena segums ir ideāls risinājums. Uz šī seguma jūs jutīsieties kā uz dabiskā zāliena, turklāt tas būs nodilumizturīgs un ar labām triecienu amortizācijas īpašībām. Atšķirībā no dabiskā zāliena uz šī seguma jūs varēsiet trenēties bez pārtraukumiem.  Bērnu rotaļu laukumu segumam ir jābūt ļoti drošam. Mūsu piedāvātais gumijas segums nav slidens pat lietainā laikā. Šis segums ir mīksts, tāpēc krītot bērns būs pasargāts no traumām. Segums ir izturīgs, un, pat intensīvi to izmantojot, tas nezaudēs savas labās īpašības. Mēs piedāvājam bērnu rotaļu laukumu segumus, 3D gumijas formas, kā arī daudzfunkciju sporta laukumu un gumijas flīžu segumus. 
 
Sporta segumi Sporta segumi
Sporta segumi Sporta segumi

 

Filtrēt
Piegāde
Cena
Zīmoli
Filtrs

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Nepieciešams padoms?

SPORTA PREČU VEIKALS

Darba stundas I - V:  9.00 - 18.00 

Product added to wishlist
Product added to compare.